microskinpolish-header.jpg

MicroSkinPolish

Stralend mooi met de revolutionaire MicroSkinPolish!

Lijntjes, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetische chirurg terecht kon. Nu weten we dat we ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier... met de revolutionaire MicroSkinPolish! Veel meer dan alleen microdermabrasie ... nu in Varsseveld!

Waarom microdermabrasie? Waarom MicroSkinPolish?

Als u echt een stralende huid wilt hebben en de best verkrijgbare behandeling wilt ondergaan, maak dan gebruik van de MicroSkinPolish! Bij het lezen van deze tekst zult u wel denken 'dat zal dan wel duur zijn?' Het tegendeel is waar! Ik vind dat iedereen een goede behandeling moet kunnen ondergaan en volgens deze gedachte heb ik de prijs bepaald.

3x Power

Drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetische chirurgie benaderen.

1
Microdermabrasie (openstellen)
Eerst wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe en jonge cellen worden zichtbaar.
2
Low Level Laser Therapie (activeren)
Ook wel Cold Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt, en dus geen risico op verbranden geeft. Actieve werkstoffen - zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten - worden op de huid gebracht. Dankzij de sterke lichtenergie icm een massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De 'batterij' van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.
3
Skin Polish (voeden & beschermen)
Met behulp van een massagestick met een verwarmingselement en een polijststuk, wordt een voedende en beschermende crème over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende huid.

Aanbiedingen

Klik hier om actuele aanbiedingen op onze facebook pagina te bekijken.

Prijslijst

Bekijk hier de prijzen van onze behandelingen.

Cadeaubon

Geef eens een origineel cadeau aan een bekende of geliefde. De cadeaubon van Salon Perfect Skin.

Cadeaubon van Salon Perfect Skin

Contact

  • Salon Perfect Skin
  • Hogeweg 7b
  • 7055 AJ Heelweg
  • 06 - 1920 8835
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Contactformulier en route
Copyright © 2018 Salon Perfect Skin Varsseveld | Algemene Voorwaarden | Privacyvoorwaarden | Webdevelopment e-telligence.nl